IX Edycja Konkursu o Laur Marszałka

2016-01-19

Samorząd Województwa Mazowieckiego, mając na uwadze potrzebę promowania produktów żywnościowych wytwarzanych przez mazowieckich producentów żywności organizuje IX edycję Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku 2015.

Zgłoszenia do konkursu należy składać wyłącznie drogą pocztową na formularzu zgłoszenia do konkursu, w terminie do 29 lutego 2016 r. Do konkursu można zgłosić:

1) wyroby piekarnicze
2) wyroby cukiernicze
3) przetwory mięsne, produkty pochodzenia zwierzęcego
4) ryby i przetwory rybne
5) przetwory owocowe i warzywne, produkty pochodzenia roślinnego
6) produkty mleczarskie
7) miody
8) napoje


Szczegóły konkursu i formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie Organizatora.

Portal www.jezioro.zegrzynskie.pl źródłem kompleksowej informacji turystycznej regionu Jeziora Zegrzyńskiego współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Osi 4 – LIDER
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007 - 2013
Copyright by Powiat Legionowski.
Projekt i wykonanie: Agencja Interaktywna Bull Design